Haber

Abdüllatif Şener yine şok etti: Kafa bulmak için söyledim

Geçtiğimiz günlerde CHP’den ayrıldığını açıklayan ve “İlk turda Sinan Oğan’a oy verdim. İkinci tıpta geçersiz oyu verdim” diyerek siyasi gündemi meşgul eden Abdüllatif Şener’den yeni bir açıklama geldi. “

Şener, katıldığı canlı yayında çok konuşulan sözlerinden bahsetti. Şener yaptığı açıklamada şunları söyledi: Yükselmek için söyledim.”söz konusu.

YENİ DUYURU: KAFAYI AL DEDİM

TV5’te canlı yayına katılan Şener, gündem yaratan sözleriyle ilgili soruyu yanıtladı.

Şener’in yaptığı açıklamada, “Sadece biraz rahatlamak istedim. Ne kadar gürültülü olacağını merak ediyordum. Bu kadar gürültü beklemiyordum. Kafa olsun diye söyledim. Kamikaze saldırıları, hakkımda konuşanlar kendi siyasi hareketlerine zarar veriyor. Bu konuyla uğraşanların hepsi boşuna uğraşıyor. ”söz konusu.

SİNAN OĞAN’A OY VERDİĞİNİ AÇIKLADI

Şener, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada şunları söyledi: “1. turda Sinan Oğan’a oy verdim. 2. turda geçersiz oy verdim. Milletvekili değildim ve öyle oy verdim. Ben sandığa gittiğimde milletvekili değildim. CHP’de siyasetçiydim. ama ben o partilerden milletvekili olmamama rağmen bütün partilerin benimle ilgilendiğini gösterdim.Biliyorsunuz o benim için milletvekili ve genel başkan yardımcısıydı.”dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu