Haber

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nden İbradı’ya sıcak asfalt

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı Grupları, İbradı ilçesi ve Ormana Mahallesi ana yol girişlerinde asfalt çalışmalarına başladı. Büyükşehir Belediyesi, İbradı’da ilk kez sıcak asfalt çalışması gerçekleştirdi.

İlçelerde çalışmalarını aralıksız sürdüren Antalya Büyükşehir Belediyesi Köy Hizmetleri Dairesi Başkanlığı ekipleri, İbradı ilçesi ana giriş yolunda sıcak asfalt çalışmalarına başladı. Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin yol ağı üzerinde olmamasına rağmen ilçe belediyesinin sıcak asfalt kaplamaya bütçesi olmayınca Başkan Muhittin Böcek harekete geçti. Vatandaşlardan gelen talepleri reddetmeyen Önder Böcek, ilçe belediyesi ile protokol imzaladı. Protokolün ardından sıcak asfalt çalışmalarına başlandı.

 

İLÇE BELEDİYESİ İLE PROTOKOL YAPILDI

Çalışmalar hakkında bilgi veren Antalya Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Sorumlusu İsa Akdemir, Antalya Büyükşehir Belediyesi olarak İbradı’da ilk kez sıcak asfalt çalışması gerçekleştirdiklerini söyledi. Söz konusu yolun ilçe belediyesine ait olduğuna işaret eden Akdemir, “Büyükşehir Belediyesi olarak ilçe belediyemizle protokol yaparak asfaltı yapıyoruz. Burası 1 km uzaklıkta. Orman girişindeki 600 metrelik yolu da sıcak asfaltla kaplıyoruz. İnşallah İbradı’yı sıcak asfalta kavuşturmaya devam edeceğiz. İbradı’daki halkımız bu yolun yapılması konusunda büyük talepte bulunmuştu. Başkanımız da buraya sıcak asfalt yapılması talimatını verdi. Yolun hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

 

MUHİTTİN LİDER SÖZÜNÜ TUTTU

Ormana Mahalle Muhtarı Fikret Canbaş, yapılan çalışmalardan dolayı Önder Muhittin Böcek’e teşekkür ederek, “Belediye Başkanımız Muhittin sayesinde verdiği sözleri yerine getirdi. “Ormana ile İbradı arasındaki sıcak asfaltımızı o yaptı” dedi.

İlçe sakinlerinden Sakıp Üstün ise İbradı’nın turistik bir ilçe olduğuna dikkat çekerek, şunları söyledi: “Yolumuz kötüydü. Burası turistik bir yer. Bir şehrin veya mahallenin güzelliği girişinden belli olur. İlçe belediyemiz yapamadı, biz de Muhittin Belediye Başkanımızdan ricada bulunduk. Başkanımız da bizi hayal kırıklığına uğratmadı. Ormana’yı bitirdi, şu anda İbradı yolunda çalışıyor. “Hem bunu yapana hem de bunu gerçekleştiren kişiye teşekkür ediyoruz.”

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu