Haber

Aydın Analig Kız Voleybol Takımı Türkiye 2.’si

İzmir’de düzenlenen Anadolu Yıldızlar Ligi Voleybol Final Müsabakalarında başarılı bir performans sergileyen Aydın Analig Kız Voleybol Takımı Türkiye 2.’si oldu.

Anadolu Yıldızlar Ligi Voleybol Finalleri önceki gün İzmir’in ev sahipliğinde gerçekleşti. Halkapınar Spor Salonda oynanan maçlara Türkiye’nin 21 farklı ilinden 24 takım katıldı. Kız ve erkek kategorilerinde oynanan final maçları kıyasıya mücadelelere sahne olurken, Aydın Analiğ Kız Voleybol Takımı başarı ile döndü. Müsabakalarda gösterdikleri etkili performansla mücadeleyi bir an olsun bırakmayan Aydın’ın genç sporcuları maçlarda ter döktü. Başarılarıyla Aydın’ı gururlandıran gençler şampiyonayı Türkiye ikincisi olarak tamamladı.

İzmir’de düzenlenen Anadolu Yıldızlar Ligi (ANALİG) Voleybol Türkiye Şampiyonası maçlarında bayanlarda İzmir birinci, Aydın ikinci, İstanbul üçüncü ve Ankara dördüncü olurken, erkeklerde Antalya birinci, İzmir ikinci, Tekirdağ üçüncü ve Erzurum dördüncü oldu.

Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün konuyla ilgili yaptığı sosyal medya paylaşımında, “Anadolu Yıldızlar Ligi Voleybol Final etabında büyük başarı. Yarı finalde Denizli’yi 3-1, Şanlıurfa’yı 3-0 yenip Ankara’yı 3-0 mağlup ettik. Final.Finale Kaldık.İzmir ile oynadığımız finalde büyük efor sarf ettik,gururla Türkiye 2.’si olduk.Azim ve emek dolu bir yolculuk.” – AYDIN

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu