Ekonomi

Borusan Lojistik, filosunu 20 adet Tırsan askılı tekstil taşıyıcı treyler ile daha da güçlendiriyor

Güvenilir başkan Tırsan; Lojistik sektörünün lider markalarından Borusan Küme şirketlerinden Borusan Lojistik’e 20 adet Talson Tren Yükleme Dokuma Taşıyıcısı teslim edildi.

Tırtıst’ın Adapazarı fabrikasında düzenlediği teslimat törenine Trsan Treyler Yönetim Konseyi Lideri Çetin Nuhoğlu, Borusan Lojistik Uluslararası Taşımacılık Genel Müdür Yardımcısı Esen Öz Tekayak, Borusan Lojistik Mali İşler Genel Müdür Yardımcısı Aydın Başar ve Tşırn Treyler Satış Müdürü Özgür Ayçiçek katıldı.

Teslimat töreninde bir açıklama yapan Türken Treyler Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu, şunları söyledi: “Tırtısn olarak 70’den fazla ülkede müşterilerimize hizmet veriyor ve Ar-Ge merkezimizde geliştirdiğimiz ürünlerle rekabet güçlerini artırıyoruz. haftada 1,5 patent üretiyor. Bugün teslim ettiğimiz araçlar Ar-Ge yetkinliğimizin ve üretim gücümüzün en seçkin örnekleri arasında yer alıyor. “Sektörün önde gelen lojistik şirketlerinden Borusan Lojistik ile başarılı bir işbirliği içerisindeyiz ve bu işbirliğinin uzun yıllar devam edeceğine inanıyorum.”

 

Çeyrek Asırdır Askılı Dokuma Nakliyelerinde Hizmet Veriyoruz

Borusan Lojistik Uluslararası Taşımacılık Genel Müdür Yardımcısı Esen Öz Tekayak, teslimat töreninde yaptığı konuşmada; “Borusan Lojistik, müşterileri için yatırım yapan bir firma. Müşterilerimizin verimliliğini artırmak istiyoruz ve bunun için Türkiye’nin lider treyler üreticisi Tşırn’a yatırım yaptık. Araçlarda Talfix® panelleri; “Giysilerin araç içerisine kolayca asılmasını ve güvenli bir şekilde taşınmasını sağlıyor” dedi.

Öz Tekayak, bu satın almanın amacının müşteri için değer ve fark yaratmaya devam etmek olduğunu belirterek; “Çeyrek asırdır uluslararası karayolu askılı tekstil taşımacılığında hizmet veriyoruz. Yatırımla başladığımız 2024 yılında, Avrupa ve İngiltere’de tekstil taşımacılığındaki lider konumumuzu güçlendirerek aynı zamanda sektörümüze katma değer sağlamaya devam ediyoruz. “Tırsan ile uzun yıllardır başarılı bir işbirliği içindeyiz ve bu başarılı işbirliğinin önümüzdeki yıllarda da artarak devam edeceğine inanıyoruz.”

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

celtikciajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu