Haber

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, AK Parti Kayseri İl Müdürlüğüne Nezaket Ziyaretinde Bulundu

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın onayıyla yeniden Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığına aday gösterilen Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, AK Parti Kayseri İl Başkanlığı’na nezaket ziyaretinde bulundu.

AK Parti Kayseri İl Müdürlüğü’ne nezaket ziyaretinde bulunan Büyükkılıç, gençler tarafından meşalelerle karşılandı. Parti teşkilatı, Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’ı kapıda karşılayan partide, Türkiye Büyük Millet Meclisi Milli Savunma Komisyonu Başkanı Hulusi Akar, AK Parti İl Başkanı Fatih Üzüm, AK Parti Kayseri Milletvekilleri Ayşe Böhürler, Şaban Çopuroğlu ve S. Bayar yer aldı. Özsoy, ilçe belediye başkanları ve örgütün her kademesindeki parti üyelerine katıldı. Tebrik ettiler. Burada bir açıklama yapan Başkan Büyükkılıç, “Konuşmamıza, teşkilatımızın her kademesinde yer alan yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımıza, kardeşlerimize ve değerli gençlerimize Yüce Allah’a şükranlarımı sunarak başlamak istiyorum. Böyle güzel bir şehrin hizmetkarı olmak, Birlik, beraberlik ve dayanışma içinde bu şehri geleceğe taşımaktır.” “Çok şükür omuzlarımıza düşen yükün farkındayız. Bu anlayışla sizlere dua ediyoruz” dedi. Büyükkılıç, başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere emeği geçenlere teşekkür ederek, “Başta Sayın Cumhurbaşkanımız olmak üzere bu süreçte yürütülen çalışmalarda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bizi bu sürece taşıyan mesai arkadaşlarım, çalıştığım meslektaşlarım” dedi. Bizi seven Kayserililerimiz ile, “Bugüne kadar bize güvenen, bizi tercih eden, geleceğe taşımamızda destek olan hemşerilerimize bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi. Bugüne kadar kimseye ayrımcılık yapmayan Başkan Büyükkılıç, “Biz tüm Kayserili hemşerilerimizi kucaklarken, onlar da bizi kucaklayacaklar. İnşallah başta Kayseri Büyükşehir Belediyesi olmak üzere 16 ilçe belediyesi ile el ele vererek, partisi ne olursa olsun hizmet belediyeciliği anlayışıyla, Cumhur İttifakı anlayışıyla çalışacağız.” Birlik ve beraberlik mesajı veren Büyükkılıç, “Şehrimizin hizmet ve geleceğini önemseyerek, onu geleceğe taşıyacak bu çalışmaları gerçekleştirmek için destek bekliyoruz. Bu süreci birlik ve beraberlik içerisinde yönetip, bereketli hizmetlerde bulunacağımızı ümit ediyor, hepinize yeniden sevgi ve saygılarımızı sunuyoruz. Teşekkür ederim, Allah sizden razı olsun” dedi.

Bugüne kadar yaptıkları ve bundan sonra yapacakları hakkında Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç’a teşekkür ederek başarılar dileyen Türkiye Büyük Millet Meclisi Milli Savunma Kurulu Başkanı ve AK Parti Kayseri Milletvekili Hulusi Akar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde büyük ve güçlü Türkiye’nin safında ilerlediklerini belirterek, bu başarının devam ettiğini ifade etti. milletin 2500 yıllık harika bir tarihi ve kültürü var. ve birliğe vurgu yaptı. Akar, memurluk anlayışıyla değil, özveriyle ülke için çaba gösterilmesi gerektiğini, çaba sarf ettiklerini de ifade ederek; “Her seçim bir mücadeledir. Cumhurbaşkanımızın da hatırlattığı gibi vatandaşlarımızın teveccühünü kazanmak için elimizden geldiğince bütün kapıları çalacağız, bütün gönüllere girecek, bütün akıllara girecek, davamızı sabır ve şefkatle anlatacağız. 70 olsun, 80 olsun, 90 olsun, 100 olsun.” konuştu. Belediye başkan adaylarının tecrübeli ve bilgili kişiler olduğunu belirten Akar, şöyle konuştu; “Belediye Başkanımız Memduh Büyükkılıç doktordur. Bunları bilen, siyaseti bilen bir insandır. Yıllarca kendini buralara adamıştır.” Son olarak şehit ailelerine Kayseri kadar destek veren çok az şehir bulunduğunu belirten Akar, böyle bir şehrin atmosferini çok daha iyi bir seviyeye getirmek için çalışacaklarını söyledi.

AK Parti İl Başkanı Fatih Üzüm de Önder Büyükkılıç’a ‘hayırlı olsun’ dileyerek şunları söyledi;

“Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanımız Memduh Büyükkılıç bir dönem daha aday olmak istiyordu. Dün akşam Kayseri’ye gelerek Seyyid Burhaneddin Hazretleri’nin huzurunda dualarla başladık. Bugün liderim Memduh Büyükkılıç tüm teşkilatlarımızla teşkilatımızı ziyaret etti. Milletvekillerimiz bundan sonraki süreç için çalışmalarımız devam ediyor. Memduh Liderime tekrardan başarılar diliyorum. Nasıl ki kendisi Büyükşehir Belediyesi lideri olarak Kayseri’deki belediyelerimizi ve ilçelerimizi bir ağabey gibi kucaklamış ve hizmetlerini sürdürmüşse, biz de devam ettireceğiz. Bundan sonra da tek vücut olarak, organizasyon eşliğinde, gönül birliğimizi koruyarak çalışmalarımızı sürdüreceğiz. “Hayırlı olsun.” – KAYSERİ

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu