Haber

EGM sözleşmeli personel alım başvurusu! Emniyet Genel Müdürlüğü Sözleşmeli Personel Alımı Başvuru Koşulları

Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM) sözleşmeli işçi alım başvuruları sorgulanmaya başlandı. Başvurular 19 Aralık 2022 – 08 Ocak 2023 tarihleri ​​arasında yapılacak. Ayrıca e-Devlet üzerinden yapılacak başvurular Emniyet Genel Müdürlüğü-Kariyer Kapısı Kamu Alım ve Meslek Kapısı https://isealimkariyerkapisi üzerinden yapılabilecek. cbiko.gov.tr

EGM sözleşmeli işçi alımı ne zaman?

EGM tarafından yapılan sözleşmeli personel alımı duyurusunda şu ifadeler kullanıldı:

“31/12/2008 tarihli ve 27097 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan 375 Sayılı Kanun Hükmünde Kararname Ek 6 kapsamında Kamu Kurum ve Kuruluşlarının Büyük Ölçekli Bilgi İşlem Birimlerinde Sözleşmeli Bilgi İşlem Personeli İstihdamı, Bilgi Teknolojileri ve İletişim Daire Başkanlığı bünyesinde istihdam edilmek üzere 30 (otuz) Sözleşmeli Bilgi İşlem Personeli “İlgili Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik”in 8. maddesi uyarınca istihdam edilecektir.

EGM personel alım şartları nelerdir?

a) 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48 inci maddesinde belirtilen kuralları taşımak, b) Okulun dört yıllık bilgisayar mühendisliği, yazılım mühendisliği, elektrik mühendisliği, elektronik mühendisliği, elektrik-elektronik mühendisliği ve endüstri mühendisliği bölümlerinden olmak. Fakültelerde veya Yükseköğretim Kurulu tarafından denkliği kabul edilen yurtlarda. c) Sadece aylık brüt sözleşme tavan fiyatının 2 katı ödenecek pozisyonlara başvurmak; (b) bendinde belirtilenler hariç olmak üzere, dört yıllık eğitim veren fakültelerin mühendislik bölümleri, fen-edebiyat, eğitim ve eğitim bilimleri fakülteleri, bilgisayar ve teknoloji alanında eğitim veren bölümler, istatistik, matematik ve fizik bölümleri veya yükseköğretim Yükseköğretim Kurulunca denkliği kabul edilen yurt dışı kurumlarından mezun,

ç) Yazılım, yazılım tasarımı ve geliştirmesi ve bu sürecin yönetimi veya büyük ölçekli ağ sistemlerinin işletimi ve yönetimi konusunda en az üç (3) yıllık mesleki deneyime sahip olmak, (2) tavanını aşmayacak, diğerleri için en az beş (5) yıl (Mesleki deneyiminin belirlenmesinde; 657 sayılı Kanuna tabi kadrolu personel statüsündeki bilgi işlem personeli veya () bendine tabi sözleşmeli hizmetler) B) Aynı Kanunun 4 üncü maddesi veya 399 sayılı Kanun Hükmünde Kararname ile özel sektördeki sosyal güvenlik kurumlarına prim ödenerek, belgelenen hizmet süreleri dikkate alınır)

d) Bilgisayar çevre birimlerinin donanımları ile kurulan ağ yönetimi ve güvenliği hakkında bilgi sahibi olmak kaydıyla güncel programlama dillerinden en az ikisini bildiğini belgelemek, Yedek sınıfa geçmek gibi şartlar aranır, f ) Dokümantasyona ve sistematik raporlamaya değer vermek, esnek çalışma saatleri ile yoğun iş programını uyumlu hale getirebilmek.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu