Haber

Kağıthane’de yaşanan trafik kavgası kameralara yansıdı

Kağıthane’de yaşanan trafik kavgası kameralara yansıdı

İSTANBUL – Kağıthane’de iki sürücünün ortasında bir aracın diğer aracın önüne geçmesi nedeniyle arbede çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine her iki kişi de araçlarından inerken sürücülerden biri önce diğer sürücünün yanındaki bayana yumruk attı, ardından diğer sürücüyü yumrukla yere devirerek hızla olay yerinden kaçtı. Kavga, çevrede bulunan bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.

Olay, Perşembe günü saat 10.30 sıralarında Kağıthane Hamidiye Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, araçlardan birinin diğerinin önünde hız yapması nedeniyle iki araç karşı karşıya geldi. Sürücülerin araçlarından inmesinin ardından tartışma yumruk yumruğa kavgaya dönüştü.

Önce kadına sonra adama yumruk attı.

Sürücülerden birinin yanındaki bayana yumruk atması üzerine arbede çıktı. Kavgada şahıs bu kez diğer sürücüyü yumruğuyla yere devirdi. Yaşananların ardından şahıs araca binerek kaçtı, bayan ise kısa süre aracı kovalamaya çalıştı. Çevredeki vatandaşlar, gürültünün ardından polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Çatışma, vatandaşların cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı.

haberodunpazari.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu