Haber

Kılıçdaroğlu’ndan Bahçeli’ye Sinan Ateş çağrısı: Kapısına gelen polislere hakaret eden ismi polise teslim edin

CHP Genel Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara’da öldürülen eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş’in öldürülmesinden kendisini sorumlu tutan Bahçeli’ye sert çıktı.

“BAHÇE BAHÇELİ GÖSTERİN, DAHA FAZLASINIZ”

Kılıçdaroğlu şu ifadeleri kullandı; “Bugün bağırıyor, Bağır Bahçeli, daha çok bağıracaksın. Sinan Ateş bizim de evladımız. CHP’de ülkücü arkadaşlarımız var. Sinan Ateş onların da evladı, kardeşi, yol arkadaşı. CHP şehidin hakkını savunacak. Bu benim CHP ülkücülerine karşı sorumluluğumdur.

“MAFYA İLE FOTOĞRAF VEREREK YANINIZDAKİ GENÇLERE YANLIŞ MESAJLAR VERİYORSUNUZ”

Madem çok bağırıyor, anlatayım. Azmettiricileri yanınızda bulunduruyorsunuz, teslim edeceksiniz. Mafya ile fotoğraf çekerek yanınızdaki gençlere yanlış mesajlar verdiniz. Mafyacılık da yaptılar, her şeyi alt üst ettiler. Bilmediğimizi mi sanıyorsun? Ortada şehit var bu kan yerde kalmayacak. Kapınıza gelen polislere hakaret eden azmettiricileri teslim edeceksiniz. Bu kadar net söylüyorum. Şimdi dışarı çık ve istediğin kadar bağır.”

KILIÇDAROĞLU KİM DEMİŞTİ?

CHP Genel Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun Bahçeli’ye davetinde “Kapınıza gelen polise hakaret eden azmettiriciyi teslim edeceksiniz” dediği kişinin MHP Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz olduğu iddia edildi.

BAHÇELİ NE DEMİŞTİ?

Sinan Ateş cinayeti konusunda sessiz kalmakla suçlanan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu bugün partisinin kümelenme toplantısında sert sözlerle suçlayan MHP lideri Bahçeli, şu sözleri kullandı; “Dikkat, dikkat, sabır ve teyakkuz şarttır. Kurt kışı atlatır, yediği ayazı unutmaz, kimse unutmasın. Onlara fahişelik yapan şerefsizler biliriz. Milletvekilimiz ahlaksızlıkla suçlandı, hapse atıldı. Ülkü Ocakları hain bir kuşatma altına alındı, şiddetli bir cephe açıldı ve ittifak harekete geçti.

“KILIÇDAROĞLU Hanım SUSMUYORUM GEREKLİ NOTLARI ALDIM”

Kılıçdaroğlu’na sessiz kalmamızın sebebini sosyal medyadan bir mesajla sormak gerekiyordu. Sessizliğimiz asaletimizdendir. Susmak, yolunu kaybedene en güzel cevaptır… Sayın Kılıçdaroğlu, ben susmuyorum, asılsız suçlamalarınızı izledim ve gerekli notları aldım, susuyorum.

HODRİ MEYDANI KILIÇDAROĞLU’YA

Sayın Kılıçdaroğlu’na sesleniyorum. Gel evlatlarımdan birini al bakalım kalbinde kaç kalp var. Provokatif provokasyonlara kapalıyız. Türkiye’yi çatışma ortamına sokmak isteyenler şerefsizdir. Oynamayacağız. Bir işin önüne değil arkasına ve sonuna bakarız. Tüm kirli çamaşırları, gavur eklerini tek tek teşhis ediyoruz.”

haberpamukkale.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu