Ekonomi

MÜSİAD Konya Şubesi 25. Olağan Genel Kurul Gala Programı

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Konya Şubesi 25. Olağan Genel Kurul Gala Programı gerçekleştirildi.

Kentte bir otelde gerçekleştirilen ve Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan program, MÜSİAD Konya Şubesi faaliyetlerinin anlatıldığı sine-vizyon gösterisi ile devam etti.

Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Hasan Büyükdede yaptığı konuşmada, Konya’nın 3 milyar doları aşan ihracatıyla ülke ekonomisine önemli katkı sağlayan önemli bir sanayi kenti olduğunu söyledi.

MÜSİAD’lı olmanın ayrı bir gelenek olduğunu belirten Büyükdede, “MÜSİAD’lı olmak başka, yaptıkların, davranışların ve kararlarınla ​​sıradan bir insan gibi davranmak başka. MÜSİAD’lı olmak değil. kolay bir yaşam tarzı.Bunu yaşamak için “Pek çok şeye dikkat etmemiz gerekiyor. Sanayi ve iş dünyasındaki eylemlerinizi buna göre düzenlememiz gerekiyor.” dedi.

MÜSİAD Genel Başkanı Mahmut Asmalı, MÜSİAD’ın küresel ölçekte 165 şubesi ve temas noktası, 13 bini aşkın üyesi ve 60 bine yakın şirketiyle Türkiye ekonomisine katma değer sağladığını kaydetti.

MÜSİAD’ın küresel bir işbirliği ve sermaye platformu olmasının yanı sıra, gücünü ülkenin zengin medeniyet varlıklarından aldığına değinen Asmalı, “MÜSİAD’ımız aynı zamanda mazlumların imdadına koşan hayırsever bir insani diplomasi kurumudur. kurbanlar ve mülteciler.” dedim.

Programın sonunda Bakan Yardımcısı Hasan Büyükdede’ye gecenin anısına ikramlarda bulunuldu.

Konya Valisi Vahdettin Özkan, AK Parti Konya Milletvekilleri Orhan Fazilet, Selman Özboyacı, Konya Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Uzbaş, AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, MÜSİAD Konya Şube Başkanı Mehmet Hilmi Kağnıcı, Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatımcı ve dernek üyesi iş ortakları. kişi katıldı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu