Haber

Nuri Şahin: Halkımızın yaralarını az da olsa sarmaya çalışıyoruz

Antalyaspor Teknik Direktörü Nuri Şahin ve bazı oyuncular, “Yüzyılın felaketi”Kahramanmaraş’ta deprem olarak nitelendirilen depremlerden etkilenen ve uçakla Antalya’ya getirilen depremzedelerin çocuklarını ziyaret etti.

Nuri Şahin ve futbolcular çocuklarla bir arada

Antalyaspor’un Hasan Subaşı Tesisleri’ne eşleriyle gelen Nuri Şahin ve futbolcular, burada kalan depremden etkilenen ailelerin çocuklarıyla bir araya geldi.

Palyaçolar eşliğinde hediye verdikleri çocuklarla oyunlar oynayan Şahin ve futbolcular, çocukların bol bol vakit geçirmesini sağladı.

Ziyarette futbolcularla sohbet eden bazı depremzedelerin gözyaşlarına hakim olamadıkları görüldü.

“Hepimiz çok üzgünüz”

“Antalyaspor sadece bir kulüp değil, bir aile olduğunu bir kez daha gösterdi. Tüm Türkiye’yi kucaklamış durumda. Hepimiz çok üzgünüz. Buradaki halkımızın yaralarını az da olsa sarmaya çalışıyoruz.”

“Yüzyılın felaketini yaşadık”

Takım kaptanı Veysel Sarı, Antalyaspor Kulübü’nün depremzedelerin yaralarını bir nebze olsun sarmak adına kapılarını açtığını belirterek, şunları söyledi:

“Yanlarında olmaya çalışıyoruz. Tesislerimizde kalan depremzedeler bizim kardeşlerimiz, annelerimiz. Acılarını bir nebze olsun hafifletebildiysek ne mutlu bize. Yüzyılın felaketini yaşadık.”

“Bütün kulüplerimiz depremzedelere yardım için çalışıyor”

Futbolculardan Güray Vural, büyük bir facia yaşandığını vurgulayarak şu ifadeleri kullandı:

“Orada olamasak da elimizden geldiğince buraya gelen depremzedelere yardım etmeye çalışıyoruz. Başta Antalyaspor olmak üzere tüm kulüplerimiz depremzedelere yardım etmeye çalışıyor.”

ayasajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu