Haber

Erciyes Yüksek İrtifa Kamp Merkezi sporcuları ağırlıyor

Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA)
Memduh Büyükkılıç’ın talimatıyla şehre kazandırılan ve 1850 metre rakımda 2 adet futbol sahası ile hizmet vermeye devam eden Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Erciyes Yüksek İrtifa Kamp Merkezi, profesyonel spor takımları ve sporcuların tercih ettiği kamp merkezi konumunda. başta futbol olmak üzere farklı branşlarda.

Türkiye’nin nadide kayak merkezlerinden Erciyes Dağı, yaz kış 12 ay sporun merkezi olma yolunda ilerlerken, Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Büyükkılıç ayrı bir önem veriyor, Adıyamanspor merkezde çalışmalarını sürdürüyor.

Erciyes’i kamp alanında bir çekim merkezi haline getirecek olan Erciyes Yüksek İrtifa Kamp Merkezi’nde futbolun yanı sıra farklı branşlarda kayak, bisiklet, atletizm, güreş, okçuluk grupları ve profesyonel sporcular kamp yapıyor.

YÜKSEK İRTİFA KAMP MERKEZİNDE YENİ PROJELER YÜKSELİYOR

Öte yandan meslek gruplarına hizmet veren Erciyes Yüksek İrtifa Kamp Merkezi bölgesinde 1850 metre rakımda 2 adet futbol sahası ve 4 adet sahanın imalatları Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından tamamlandı. Devam eden proje kapsamında toplam saha sayısı 8’e çıkartılırken, merkezin olimpik yüzme havuzu, kapalı spor salonu, atletizm pisti ve fitness merkezi ile profesyonel sporcuların ve personelin gözdesi haline getirilmesi amaçlanıyor.

kamanhaber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu