Teknoloji

Google Pixel 8a Fiyatıyla Cep Yakacak

Geçtiğimiz günlerde sızdırılan Google Pixel 8a satış görselleri sonrasında Google Pixel 8a fiyatı da belli oldu. Yeni model cep yakacak.

Google Pixel 8a modeliyle ilgili sızıntılar arka arkaya geliyor. Geçtiğimiz günlerde Google Pixel 8a için tanıtım ve pazarlama görselleri sızdırılmıştı. Bu sayede pek çok özelliği ortaya çıkan telefon modeli için son sızıntılarda ise fiyatı açıklandı.

İşte Google Pixel 8a Fiyatı

Google Pixel 8a fiyatı 549 Euro olacak. Fiyat performans dengesinde pek çok iddialı modelin yer aldığı pazarda Google Pixel 8a’nın bu fiyatı ile yüksek satış rakamlarına ulaşması pek mümkün görünmüyor.

Google Pixel 8a Fiyatıyla Cep Yakacak

6,1 inç ekran, 120Hz ekran yenileme hızı, 2000 nit tepe parlaklık ve Corning Gorilla Glass 3 koruması ile gelecek telefon önde 13 MP kamera kullanılacak. Arkada ise Samsung imzası taşıyan 64 MP ana kamera kullanılacak. Ana kameraya ek geniş açı 13 MP lens yer alacak. G3 işlemci, 8 GB LPDDR5x RAM ve 256GB UFS 3.1 depolama alanı ile tamamlanacak yeni modelde batarya bölümünde 4492 mAh‘lik pile yer verilmiş. Şarj ise 27W. Kablolu ve kablosuz olarak şarj edilebilecek yeni modelde ekran altı parmak izi tarayıcısı, 7 yıllık yazılım destek sözü dikkat çekici yapıda. 188 gram ağırlık, 152,1 x 72,7 x 8,9 mm boyutlarıyla kutudan çıkacak telefon, tüm bu özellikleri 549 Euro karşılığında sunacak.

Rakiplerine Göre Pahalı

Özellikleri ve fiyatları doğrultusunda Google Pixel 8a modeli rakiplerine göre daha pahalı bir fiyat ile piyasaya giriş yapacak. Google’a yakınlık duyan ve en iyi Android deneyimini yaşamak isteyenlerin tercih ettiği bu model, tüm ortalama özelliklerine rağmen bu yıl yüksek fiyat ile satılacak. Bu durum satışlarda farklı bir sonuç yaratabilir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu