İş

NVIDIA Grafik Kartları ve Yazılımları İle Neler Yapılabilir?

NVIDIA Türkiye Pazarlama ve Bağlantı Yöneticisi BİZE ULAŞABİLİR MİSİNİZ segmenti ile ilgili değerli değerlendirmelerde bulundu. Açıklamalarında dünya çapında 110 milyondan fazlaKişinin dijital tasarım üzerine çalıştığından bahseden Us, NVIDIA olarak tüm bu dijital sanatçıları desteklediklerini söyledi.

Donanım olarak RTX ekran kartlı Studio platformunda yer alan dizüstü ve masaüstü bilgisayarların yanı sıra yazılım olarak da geliştirdiğimiz NVIDIA Broadcast, Omniverse ve Canvas gibi ücretsiz programlar. 110’dan fazla uygulamaSağladığımız RTX’e özgü yeteneklerle, tüm yaratıcı çalışmalarda olağanüstü hız ve verimlilik sunuyoruz. ifadelerini kullanan Can Us, yaptığı açıklamayla herkesin dikkatini çekti. peki tüm bunlar ne anlama geliyordu?

NVIDIA dijital tasarımcıları nasıl güçlendirir?

NVIDIA’nın grafik kartları Ultra güçlü Herkesin bildiği bir gerçek. Bugün, şirket video oyun şubesinin oyun kurucusudur. Ayrıca sadece video oyunu bölümü değil, üç boyutlu tasarımlar İşleme, mimari görselleştirme, fotoğrafçılık ve görüntü düzenleme segmenti de NVIDIA tarafından desteklenmektedir. Peki bu nasıl mümkün olabilir? Bu yazımızda NVIDIA’nın dijital tasarımcılara sunduğu çalışmalardan ve hizmetlerden bahsedeceğiz.

“NVIDIA Studio” sertifikalı bilgisayarlar profesyonellerin vazgeçilmezi oldu!

NVIDIA, 2019 yılında önemli bir karar aldı ve NVIDIA Studio adlı bir platform kurdu. Bu platformun amacı, NVIDIA grafik kartlarının gücünü profesyonellere ulaştırmaktı. Yapılan çalışmalar ile içerik üreticileri için özel olarak optimize edilmiştir. NVIDIA stüdyo Sertifikalı bilgisayarların üretimini sağlayan firma, işin yazılım tarafına da ağırlık vermiş durumda. Bugün 110’dan fazla profesyonel yazılımda NVIDIA Studio sertifikalı PC’ler GPU hızlandırmaDestek sunar ve işleri her zamankinden daha kolay hale getirir.

Peki, NVIDIA hangi uygulamalarda GPU hızlandırma desteği veriyor?

NVIDIA Tuvali:

NVIDIA Canvas, GPU hızlandırma desteğine sahip en değerli yazılımlardan biridir. Yukarıda da görebileceğiniz gibi çok kolay çizimleri profesyonelce yapmak için kullanılan uygulama, devrim niteliğindeki yapay zeka modeliyle gerçek zamanlı olarak ekranı dolduruyor. Bir malzemeyi değiştirmek kar tanelerini çimene çevirmek ve tüm görüntüyü bir kış görünümünden tropik bir cennete dönüştürmek mümkün hale geliyor ve sonsuz yaratıcı olanaklar sunuyor. NVIDIA Canvas, görüntünün tam olarak gerektiği gibi özelleştirilmesini sağlar. Kanvas, bir fotoğrafın görünümünü ve hissini değiştiren dokuz stil ve gökyüzünden dağlara, nehirden taşa değişen yirmi farklı malzeme içerir. Öğeleri farklı tutmak için farklı katmanlar boyanabilir. Sıfırdan başlatılabilir veya örnek sahnelerden birinden ilham alınabilir. Ülkü imajını oluşturduktan sonra adobe photoshop na aktarmak da mümkündür. Bu sayede görsel gelişim devam edebilir.

NVIDIA Yayını:

NVIDIA Broadcast, her odayı bir profesyonele dönüştürür bir stüdyoya dönüştürüyor . Yapay zeka ile geliştirilmiş ses ve görüntü ile canlı yayınlar, sesli sohbetler ve görüntülü konferans görüşmeleri bir sonraki seviyeye taşınıyor. Yüksek klavye gürültüsü, can sıkıcı mikrofon gürültüsü, gürültülü bilgisayar fanları ve arka plan yankısı, NVIDIA Broadcast’ın sunduğu her şeydir. Gürültüyü ve Oda Yankısını Kaldırma Bir tuşa basarak kaldırılabilir. Kullanıcılar sessiz bir ortam bulmak zorunda kalmadan yayın yaparken, çalışanlar her yerden online toplantılara katılabiliyor.

karıştırıcı:

Blender; Modelleme, animasyon, işleme ve simülasyon için ücretsiz ve açık kaynaklı yazılım. 3D içerik oluşturma paketi . Blender, donanım ışın izleme ve RTX GPU’lara ayrılmış yapay zeka tabanlı gürültü giderme ile daha da hızlandırılan, GPU özellikli bir yol izleyici olan Blender Cycles’ı içerir. Güzelleştirmelerle karmaşık yüksek doğruluklu tasarımlar, dakikalar yerine saniyeler içindeoluşturulabilir.

Adobe Premier Pro:

Dünyanın yaklaşık görüntüleri yüzde 60 telefonlarla izlenir. İnsanların %90’ı bu cihazları portre modunda kullanıyor. Sosyal medya platformları, ekran verimliliğini en üst düzeye çıkarmak amacıyla görüntüler için giderek daha fazla “portre en boy” oranlarını benimsiyor. Bununla birlikte, çoklu görüntü kameraları görüntüyü yatay en boy oranında yakalar. Bu, resim editörlerinin resimleridir. elle Kırpma gerektirir. Bu dönüşümü otomatikleştirmek çok zaman kazandırır.

Adobe Premier Pro GPU hızlandırmalı bir AI özelliği yayınlayarak bunu mümkün kıldı. Bir görüntüdeki birincil konuyu belirlemek ve izlemek için Adobe Sensei AI kullanan yazılım, farklı en boy oranları için görüntü içeriğini makul şekilde yeniden boyutlandırır. CPU’lardan NVIDIA RTX GPU’lar %400 daha hızlı performans sunar. Yeni Otomatik Yeniden Çerçeveleme özelliği ile görüntü editörleri, görüntülerini sosyal medya için her zamankinden daha hızlı hazırlayabilir.

Adobe Lightroom ve Photoshop:

Adobe Photoshop Lightroom Classic CC, lider resim düzenleme yazılım ortada. Ham kamera formatlarıyla kullanıldığında, fotoğrafçılara bir sahnenin tahribatsız yönlerini değiştirerek beyaz noktayı, pozlamayı, rengi ve tonu önemli ölçüde ayarlama yeteneği verir. Adobe Lightroom görüntüleri yatay olarak düzenlerken ve görüntülerken GPU hızlandırmasını kullanırken, Lightroom artık ayrıntıları iyileştirmek, çözünürlüğü artırmak ve otomatik nesne ve gökyüzü maskeleme sağlamak için kullanılabilir. GPU hızlandırmalı yapay zekanın gücündenAvantaj kazanmak.

Adobe mühendisleri, Sensei AI’dan yararlanarak ham evrak eklentisini geliştirdi. sorunlu alanlara odaklanmak RAW, manzaraları demotikleştirmek için bir sınır ağı oluşturdu. Lightroom AI özellikleri, bu sınır ağını kullanarak ham belgeleri işlemek için RTX Tensör Çekirdeklerinden yararlanır. Harika Çözünürlük ve Ayrıntıları İyileştir işlevini kullanırken sonuç, klasik enterpolasyon tekniğini kullanarak yepyeni RAW belgesinden mümkün olandan daha fazla sahne ayrıntısı çıkarma yeteneğidir. Konu Seç ve Gökyüzü Seç akıllı AI maskeleme işlevleri, kullanıcıların yerelleştirilmiş görüntü ayarlarını uygularken hızla son derece iyileştirilmiş maskeler oluşturmasına olanak tanır. kolaylaştırıyor.

NVIDIA Omniverse:

Her yere entegre olmaya başlayan metaverse uygulamaları içerik yaratıcılarıdır. sanatçılardansanal dünyalarda veya endüstriyel süreçlerde eğitilmiş yapay zekalar yaratan geliştiricilere. dijital ikiz simülasyonlarıinşaatçı işletmelereherkes için değerli fırsatlar sunuyor.

Evrensel Sahne Açıklaması (USD)dayalı genişletilebilir bir platform NVIDIA Omniverse bireylerin ve grupların özel 3B boru sınırları oluşturmasına ve büyük ölçekli sanal dünyaları her zamankinden daha hızlı simüle etmesine olanak tanır. NVIDIA Omniverse, yalnızca karmaşık 3B iş akışlarını hızlandırmakla kalmaz, aynı zamanda fikirlerin ve yeniliğin bir sonraki sınırını görselleştirir. simüle et ve kodlaAyrıca, ışın izleme, yapay zeka ve hesaplama gibi karmaşık teknolojileri 3B boru sınırlarına entegre etmenin artık herhangi bir maliyeti yoktur.

İşte NVIDIA, tüm bu hizmetlerle dijital tasarımcılara yardımcı oluyor. Firmanın çalışmaları devam ettikçe sektöre olan katkıları da artmaktadır. artacakbenziyor…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu