Haber

Randevu kararları

Kültür ve Turizm Bakanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı, Sağlık Bakanlığı, Vakıflar Genel Müdürlüğü ve Yükseköğretim Kurulu kararları Resmi Gazete’de yayımlandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla yayınlanan kararlara göre, Güzel Sanatlar Genel Müdürlüğü Genel Müdür Yardımcısı Ömer Faruk Belviranlı, Yatırım ve İşletmeler Genel Müdürlüğü Araştırma ve Eğitim Genel Müdür Yardımcısı Şennur Aldemir Doğan, Genel Müdür Yardımcısı Kültür ve Turizm Bakanlığı nezdinde açık olan Bilişim Teknolojileri Derneği Türkay Dalan’ın Kütüphaneler ve Yayınlardan Sorumlu Genel Müdür Yardımcılığına Taner Beyoğlu, Tanıtımdan Sorumlu Genel Müdür Yardımcılığına Onur Gözet, Sinemadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcılığına Kemal Uysal, Siirt Kültür ve Turizm Müdürü Hazım Ücün, Şırnak Kültür ve Turizm Müdürü ise İrfan Tekin oldu.

Milli Eğitim Bakanlığı’nda açık olan Hukuk Hizmetleri Genel Müdürlüğü’ne Mehmet Punar, Sağlık Bakanlığı’nda açık olan İdari Hizmetler Genel Müdür Yardımcılıklarına Adem Tuncer ve İlkay Akçay, Ferhat Güngör ise Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu Başkan Yardımcılığına atandı.

Vakıflar Genel Müdürlüğü I. Hukuk Müşaviri Abdulkadir Sarı, Adana Vakıflar Bölge Müdürü Ahmet Develi, Erzurum Vakıflar Bölge Müdürü Cengiz Keskin görevden alınırken, Hakan Sezgin I. Hukuk Müşavirliğine atandı.

Yükseköğretim Kurulu (YÖK) üyeliği, Üniversitelerarası Kurul tarafından seçildi, Prof. Dr. Hayrunnisa Bolay Belen ve Prof. Dr. Münire Kevser Baş atandı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu