Haber

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi deprem bölgesine 45 kişilik ekip gönderdi

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi (NKÜ), arama kurtarma çalışmalarına katılmak üzere 45 kişilik doktor ve öğrenciden oluşan bir ekibi deprem bölgesine gönderdi.

AFAD gönüllüleri, acil tıp hizmeti veren 3 araştırma görevlisi, 34 tıp fakültesi 6. sınıf öğrencisi (intörn), 8 ilk ve acil yardım programı öğrencisinden oluşan 45 kişilik ekip tıp fakültesi önünde toplandı.

NKÜ Rektörü Prof. Dr. Mümin Şahin, rektör yardımcıları Prof. Dr. Celalettin Vatandaş, Prof. Dr. Gülsüm Özkan, Prof. Dr. Murat Taşan, İl Gençlik ve SporMüdür Ahmet Üzgün, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Erdoğan Gültekin ve akademisyen işçi ekibi uğurladı.

Şahin, burada yaptığı konuşmada deprem bölgesine gidecek olan çalışana gösterdikleri özveriden dolayı teşekkür ederek hayırlı yolculuklar diledi.

Her zaman desteğe hazır olduklarını belirten Şahin, “Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi olarak deprem felaketinde tüm imkanlarımızla depremden etkilenen bölgelere katkı sağlamaya çalışıyoruz. Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyoruz. yaşıyor, yaralılara acil şifalar.” söz konusu.

Yardım malzemelerinin yüklenmesinin ardından grup uğurlandı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu